Såler og ortoser

Innleggssåler, sportortoser og støttebandasjer

For deg som sliter med skader eller som trenger ekstra støtte i skoen har vi et rikt utvalg av aktive støttebandasjer, sportortoser og innleggsåler. Vi hjelpe deg å finne riktige produkter, så du kan fortsette en aktiv hverdag uten feilbelastninger.

Innleggssåler

Tilpassede innleggssåler kan være avgjørende i forhold til å forebygge og behandle belastningsplager. Våre ortopediingeniører, terapeuter og andre ansatte har spesialkompetanse innen dette feltet.

Over 150 års erfaring og kompetanse er din trygghet. Vi gjør våre anbefalinger ut fra en individuell vurdering av ditt fotavtrykk og eventuelt din gang- og løpsfunksjon. Kanskje har du ikke behov for en dyr og avansert sko, men derimot en riktig tilpasset innleggssåle eller et løpsinnlegg i yndlingsskoen din.

Sålene lages i forskjellige materialer med varierende hardhets-/mykhetsgrad. De blir tilpasset den enkeltes føtter basert på fotavstøpning eller scanning.

Image
Når foten lener seg til utsiden. Vekten er fordelt langs utsiden. Også kjent som underpronation, over supinasjon reduserer kroppens naturlige støtabsorberende evne.
Fot og ankel opprettholde en rett linje. Vekten blir jevnt fordelt over foten og hælen.
When the arch collapses too much and the foot rolls inward excessively, distributing weight unevenly. One of the most common foot misalignments.

Aktiv støttebandasjer og sportortoser

Vi har støttebandasjer som avlaster ledd og lindrer smerte ved lettere skader
og belastningsplager, samt ortoser til alvorligere leddbåndog slitasjeskader. I vår butikk finner du støttebandasjer fra Camp, Mediven og Rehband.

Har du spørsmål? Kontakt oss for detaljer