Løpsanalyse

Sliter du med smerter eller skader ved løpning? En løpsanalyse tar ca (60min).

Din løpsteknikk blir vurdert ved bruk av et tilpasset kamera som gir et detaljert bilde av hvordan du løper. Hele bevegelseskjeden blir vurdert av fysioterapeut og ortopediingeniør med spesialkompetanse innenfor løp, som vil gjennomgå din løpsteknikk sammen med deg. Basert på dette vil du få veiledning i hvordan du kan optimalisere din teknikk ved løpstrening, samt enkelte øvelser som er spesifikke for dette.

Ved hjelp av et kamera filmes hele kroppens bevegelse på tredemølla mens kunden har god fart – og minst mulig klær for å se aktiverte muskler. Etterpå ser kunden opptaket i sakte film.

Hvis du plages med en smerte, gjøres det en vurdering av hvor årsaken til plagene dine kan sitte. Det sies at over 50% av alle som løper, vil før eller siden oppleve å få en kort- eller langvarig belastningsskade. Men det er også de som kommer til Drevelin uten plager, og som ønsker å få en analyse hvordan de løper.  Hvilke type sko som passer foten/løpsinnlegg eller om noe kunden kan forbedre.

Forskning viser også at tilbakemelding på hvordan du løper kan være avgjørende for å forandre løpsteknikken, enten for å optimalisere teknikken i seg selv, eller som del av opptrening/forebygging av en løpsrelatert skade. Alle som kommer hit, enten med eller uten plager, får råd og oppfølging på hvordan de gradvis kan utvikle en mer løpsøkonomisk teknikk.

For bestilling av time kontakt oss på e-post: aktiv@drevelin.no, facebook eller ring oss på telefon 55 20 64 60.

Contact Us

Drevelin Aktiv

Møllendalsbakken 6,
5009 Bergen

Åpningstider:
Mandag 08-20
Tirsdag – Fredag 08-16

55 20 64 60

aktiv@drevelin.no

If you see this Google Maps wasn't properly loaded. Please refresh your page 🙂