Løpesko

DREVELIN AKTIV – SPESIALBUTIKK INNEN LØPESKO

Den ultimate løpesko – finnes den? Vi våger å si ja! Men det perfekte paret for deg er kanskje feil for makkeren din. Føtter, underlag, preferanser, løpestil og løpesteg er noen faktorer som spiller inn. Hos Drevelin Aktiv har vi et bredt utvalg av markedets beste løpesko fra anerkjente produsenter. Menneskene i Team Drevelin har kompetansen og kunnskapen, og sammen finner vi den perfekte skoen for deg!

Team Drevelin – Menneskene bak kompetansen

Yngve Kiserud, Stian Øvergaard Aarvik, Christian Lawely, Gudmund Snilstveit, Jonathan Albon, Bjørn Tore Kronen Taranger, Sverre Slethaug, Thorbjørn Ludvigsen, Kirsten Marathon Melkevik og Stian Angermund-Vik.

Les mer om hvilken resultater de har innen løping.

Vårt fantastiske Team Drevelin hjelper deg med å finne riktige løpesko tilpasset deg og dine behov. Denne gjengen brenner for løping og deler rikt av sine erfaringer med deg. Kom innom spesialbutikken for løping i Bergen! Drevelin Aktiv har kunnskapen og vi hjelper deg på veien mot å bli en bedre løper. Med riktig fottøy legger du grunnlaget for en god løpsopplevelse!

Sliter du med smerter eller skader ved løping? Eller vi du vite mer om hvordan du løper? Med Løpsanalyse kan vi finne ut mye om din løpeteknikk – og hva du kan rette på for å unngå feil belastning og skader. En løpsanalyse kan på sikt gjøre deg til en bedre løper.

Les mer om Løpsanalyse her!

Løpesko fra ledende merkevarer

Asics, New Balance, Salming, Mizuno, On, VJ sports, Salamon, Inov, Icebug, La Sportiva og Merrell.

Drevelin Aktiv tilbyr løpesko fra markedets ledende merkevarer. Vi ønsker å være Bergens beste spesialbutikk innen løping. Prøv oss neste gang du skal kjøpe løpesko og utstyr. Hos oss får du kjente merkevarer og god veiledningen. Kom innom vår spesialbutikk for løping – Møllendalsbakken 6 i Bergen.

Ta gjerne kontakt med oss eller møt opp i butikken hvis du har spørsmål angående løpesko.
Tlf: 55 20 64 60 | E-post: aktiv@drevelin.no

Interessert i løping? Følg oss på Facebook

Contact Us

Drevelin Aktiv

Møllendalsbakken 6,
5009 Bergen

Åpningstider:
Mandag 08-20
Tirsdag – Fredag 08-16

55 20 64 60

aktiv@drevelin.no

If you see this Google Maps wasn't properly loaded. Please refresh your page 🙂